Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Termeni si conditii

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Prin utilizarea acestui site sunteti de acord in totalitate cu Termenii si Conditiile, fara nici o restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile TRAVEL WITH US

Agentia TRAVEL WITH US va pune la dispozitie prin intermediul site-ului diferite servicii turistice, existand posibilitatea efectuarii de rezervari direct la anumiti furnizori cum sunt: companii de inchiriat masini, servicii de asigurari, altii (Furnizori de servicii turistice). Daca doriti sa achizitionati un anumit produs sau serviciu turistic de pe site, se va completa cererea de rezervare pusa la dispozitie, in urma careia veti primi un e-mail de confirmare din partea agentiei. In urma acordului dumneavoastra cu privire la achizitionarea produsului/servciciului de pe site va intra in vigoare Contractul cu Turistul. Ofertele de pe site sunt valabile in limita locurilor disponibile si in functie de disponibilitatea Furnizorilor.

Agentia TRAVEL WITH US nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.


Agentia TRAVEL WITH US ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. Nu ne asumanm responsabilitatea in legatura cu acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partilor implicate.

Modalitati de comanda. Termene si conditii de plata

Puteti efectua o comanda prin intermediul formularului de rezervare sau datelor de contact (email, telefon) afisate pe site la sectiunea „Contact". Agenția va raspunde prin intermediul datelor de contact lansate prin formularul de rezervare, on-line în 24 de ore

Pentru biletele de avion, plata se face integral in momentul emiterii acestora. Pentru serviciile la sol, plata se efectuaza in cuantum de: 30% la confirmarea rezervarii, 70% cu doua saptamani inainte de plecare. Pentru solicitari primite cu mai putin de doua saptamani inainte de data plecarii, plata se face integral la data rezervarii. In anumite situatii, in functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat.

Plata se poate efectua in Euro sau in Lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii), cash la sediul agentiei sau prin transfer bancar. Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site.

Agentia isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot aparea la momentul rezervarilor prin cartile de credit. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Toate tarifele si taxele pot fluctua datorita modificarii cursului de schimb.

Livrarea documentelor de calatorie

Documentele de calatorie (bilet avion, vouchere calatorie, asigurare medicala etc.) pot fi ridicate din agentie sau transmise in format electronic la e-mailul comunicat, impreuna cu contractul cu turistul (semnat si completat de catre agentie) si factura. Daca nu aveti posibilitatea de a tipari biletul de avion, va puteti prezenta la aeroport cu actul de identitate folosit pentru rezervare. De asemenea, la cererea dumneavoastra, asiguram transmiterea documentelor de calatorie prin Posta si Curier.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Agentia TRAVEL WITH US despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. Conditiile de anulare ale unui pachet turistic, precum si cuantumul penalitatilor sunt prevazute separat in Contractul cu Turistul, care se incheie atunci cand se achizitioneaza respectivul pachet. Penalizarile se pot ridica pana la 100% din valoarea pachetului turistic.

Agentia TRAVEL WITH US accepta toate formele de cereri scrise si nu poate anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice.

Utilizarea Site-ului

Agentia TRAVEL WITH US nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

Agentia TRAVEL WITH US nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.


Forta Majora

Agentia Travel With Us nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta Agentia Travel With Us sau furnizorii sai.

Modificari asupra Site-ului

Agentia Travel With Us poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Modificari ale Termenilor si ale Conditiilor

Agentia Travel With Us isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si a Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.