Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Pensiunea Casa Muntelui 4* - Fundata

in stoc

Pensiunea Casa Muntelui 4* este situată în Fundata, la 14 km de Castelul Bran, înconjurată de văile cu verdeață ale Munților Bucegi.

Pensiunea dispune de 14 camere duble spatioase ( de 20 mp), mobilate cu mobilier din lemn masiv natur frumos lucrat, confera incaperii o atmosfera intima, calda si primitoare. Unitatile de cazare au internet WiFi gratuit. Turistii se pot bucura de o grădină mare și facilități de închiriere de biciclete.

Restaurant Pensiunea Casa Muntelui are o capacitate de pana la 100 de persoane si serveste mancare traditionala: sărmăluțele, tocănițele, mezelurile tradiționale, ciorbe românești, bulzul sau delicioasele plăcinte cu brânză. Este amenajată și o cramă unde poți servi vinul casei și nu numai.

Casa Muntelui are in dotare sala de conferinte cu o capacitate de aproximativ 40 persoane, dotata cu flipchart, proiector, TV, DVD, televizor, internet.

La cerere se pot organiza: paint-ball, tiroliana, rappel, tir cu arcul si pusca, plimbari cu buggy, deplasari offroad cu masini 4x4 etc.


Facilitati Pensiunea Casa Muntelui: foisor, gradina, internet wi-fi, loc de joaca pentru copii, parcare, restaurant, sala de conferinte, sala de fitness, sauna, tenis de masa, terasa


Facilitati camere: tv, birou, garderoba/dulap, aerticole de toaleta, baie proprie, prosoape

Momentan la aceasta unitate de cazare se fac rezervari la cerere. Va rugam sa ne contactati.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu