Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Pensiunea Casa cu Zorele 3* - Crit, Bunesti, Brasov

 
de la   175 Lei
in stoc
Cere detalii

Pensiunea Casa cu Zorele 3* se afla in Judetul Brasov, in satul Crit, unul dintre satele care inca isi pastreaza aspectul medieval. Ansamblul arhitectonic rural Strada Principala este in evidenta Ministerului Culturii ca monument istoric. Doua dintre cele sapte biserici fortificate aflate in patrimoniul UNESCO sunt in imediata apropiere: Biserica fortificata din Viscri la 9km si Biserica Evanghelica Saschiz, aflata la 12km.

Casa cu Zorele a fost restaurata cu grija, pentru a pastra caracterul autentic de casa taraneasca transilvaneana, cu elemente de constructie originale anilor 1900.

Casa doreste sa va ofere o sedere cat mai placuta si cat mai departe de viata de oras, de aceea nu este prevazuta cu televizoare. Camerele sunt spatioase, in stiul specific sasesc si incalzite cu sobe de teracota. Fiecare camera are baie propie.

Sufrageria care este aripa cea mai veche a casei, construita inainte de 1780, si ne arata cu acuratete cum locuia o familie de sasi acum 250 de ani.

Bucataria este dotata cu plita taraneasca de tuci si cuptor. Mancarea este preparata in cea mai mare parte din produse locale, legume din legume din gradina proprie sau de productie locala, cultivate pe terenuri ingrasate an de an cu balegar. Laptele, branza, ouale, mierea sunt de productie locala.


Activitati pe care le puteti face la CASA CU ZORELE:

  • Tururi rurale: includ vizite la mestesugari si in gospodarii, dar si plimbari in vecinatatea satului
  • Excursii pe jos: plimbari de o zi, o jumatate de zi sau de numai câteva ore, vizitând satele apropiate (Mesendorf, Cloasterf, even Viscri or Saschiz)
  • Activitati de apicultura: vizita la apicultorul din sat
  • O zi pe bicicleta: trasee pentru ciclisti experimentati si mai putin experimentati; inchiriem biciclete
  • O zi in caruta: o excursie peste deal, prin fânete si padure, pâna la unul din satele sasesti din vecinatate, unde veti vizita vechea biserica fortificata. (se poate organiza si pentru o jumatate de zi)

Tarife standard

Tip Oferta

Perioada

Tip Camera

Tarif/noapte /loc in camera

Oferta include

Standard

20.04 – 31.12.2016

Dubla standard

198 ron

1 NOAPTE cazare cu demipensiune (mic dejun si cina)

Single standard

280 ron

Camera tripla

175 ron

Similare

Vacante Inedite Romania
de la   18 Euro
Vacante Inedite Romania
de la   25 Euro
Vacante Inedite Romania
de la   109 Lei