Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Hotelul de Gheata - Balea Lac

in stoc

Amplasat la 2.000 de metri deasupra nivelului marii, Hotelul Balea Ice este situat langa Lacul Balea, in Muntii Fagaras. Toate spatiile sunt realizate de mesteri locali folosind blocuri de gheata din lac.

Construit din gheata lacului glacial. Astfel, din anul 2005, in fiecare iarna, Hotelul de Gheata se reconstruieste in Muntii Fagaras din materiale oferite de natura. Blocurile imense de gheata, taiate si scoase direct din Lacul Balea sunt folosite la ridicarea zidurilor, iar zapada, care este adunata de pe intreg versantul montan, este folosita pentru fixarea caramizilor de gheata si finisarea zidurilor.

Fiecare an aduce o noua poveste. In fiecare an, Hotelul de Gheata are o structura diferita si spune o poveste noua. Aceasta poveste este transpusa atat in decorul si in arhitectura camerelor, a restaurantului de gheata si a barului de gheata, cat si in evenimentele organizate cu diferite ocazii.

In hotel sunt amenajate 12 camere duble, cu pat matrimonial, iar langa hotel, pentru cei care doresc mai multa intimitate, sunt trei igloo-uri, fiecare cu pat dublu. Paturile sunt construite din blocuri mari de gheata. Decorul celor 12 camere este in intregime din gheata si difera in fiecare camera.

Hotelul Balea Ice ofera si un restaurant care serveste mancare internationala. La bar, bauturile sunt servite in pahare din gheata.

Facilitati hotel: depozit schiuri, restaurant, bar

Facilitati camere: o saltea moale acoperita cu lenjerie, paturi si blanuri pufoase de animale

Momentan la aceasta unitate de cazare se fac rezervari la cerere. Va rugam sa ne contactati!

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Similare

Vacante Inedite Romania
de la   18 Euro
Vacante Inedite Romania
de la   25 Euro
Vacante Inedite Romania
de la   109 Lei