Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Hotel O3zone 4* - Baile Tusnad

 
de la   110 Lei
in stoc
Cere detalii

Complexul O3zone 4* din Baile Tusnad ofera cazare in 117 camere din care 91 camere twin, 20 camere matrimoniale, 5 apartamente si 1 apartament DeLux. Cea mai mare parte a camerelor si apartamentele sunt clasificate la 4 stele. Camerele clasificate la 3* nu includ accesul gratuit la spa.

Hotelul O3zone este situat in statiunea Baile Tusnad, statiune de renume international atât prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cât si prin cadrul natural extraordinar si aerul ozonat. Statiunea este situata in centrul tarii, la 30 km de Sf Gheorghe, 60 km de Brasov si 30 km de Miercurea Ciuc, pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, in apropierea Lacului Sf Ana.

Restaurant Hotel O3zone - Hotelul O3zone dispune de un restaurant cu capacitatea de 120 locuri, un bar în lobby cu 30 de locuri şi unul la mezanin cu 24 de locuri.

Sala Conferinte - Hotelul O3zone pune la dispoziţia turiştilor 3 săli de conferinţe cu capacitatea cuprinsă între 25 şi 200 locuri, pentru organizarea de evenimente corporate, şedinţe sau training-uri.

Facilitati hotel: Bar, Calcatorie, Inchiriere articole sportive, Internet Wireless, Jacuzzi, Lift, Parcare, Piscina Interioara, Restaurant, Sala de Conferinte, Sauna, Spalatorie

Dotari camere: TV, cablu TV, aer conditionat, minibar, telefon, seif, internet, balcon si baie proprie cu cabina de dus sau cada si uscator de par.

Oferta Ski & Spa

430 lei/persoana/pachet – loc in camera dubla

Pachetul cuprinde: 2 nopţi de cazare, Mic dejun și cină bufet, 2 terapii spa la alegere (Hot Stone, Deep Tissue, Tension Relief, Relax Bath, Gerovital Hydratation), Acces la piscină, jacuzzi, sauna uscată și umedă, dușuri emoționale, fitness, 1 skipass de 30 urcări pentru pârtia de ski Băile Tușnad

Supliment single 100 lei, Supliment pensiune completă 45 lei/pers/zi, Supliment apartament 200 lei/apartament/sejur

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Similare

Sangeorgiu de Mures
de la   220 Lei
Baile Olanesti
de la   53 Lei
22%
Oferte Balneo
300 de la   233 Lei