Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Hotel Gradina Morii 3* - Sighetu Marmatiei

in stoc

Hotelul Grădina Morii 3* din Sighetu Marmatiei se află în Parcul Grădina Morii, pe strada Mihai Eminescu.

Complexul Grădina Morii oferă toate facilitățile unei locații liniștite și extrem de primitoare ideal pentru odihnă, recreere, refacere și reuniuni de afaceri. Hotelul dispune de 49 de camere clasificate la 3 stele.

Restaurantul are capacitatea de 140 de locuri, dispune de un meniul variat, preparate tradiționale românești cât și internaționale si vinuri din podgorii renumite. Terasa acestuia are capacitatea de 80 locuri, unde se pot petrece clipe plăcute în aer liber, se pot organiza nunți, petreceri cu buffet suedez și bar deschis.

Hotelul pune la dispozitie o sala cu capacitate de 50 de locuri, dotata cu: retroproiector, flipchart, instalatie de sonorizare, ecran de proiectie. La cerere se pot asigura: videoproiector, tv, dvd, laptop.


Facilitati Hotel Gradina Morii: lift, room service, spatiu pentru persoane cu dizabilitati, curatatorie, spalatorie, securizarea bagajelor, serviciu de seif la receptie, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat (fax, fotocopiere, etc.), programe de excursii, punct de informare turistica, ghid turistic, parcare interioara gratuita, animale de companie acceptate, bar, business corner, gratar/barbeque, restaurant, sala de conferinte, terasa
Oferte speciale

Tip Oferta

Perioada

Tip Camera

Tarif/sejur/loc in camera

Oferta include

Paste 2016

29.04 – 02.05.2016

Dubla fara balcon

890 ron

3 NOPTI cazare cu demipensiune si masa festiva de Paste

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Similare