Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Complex Panicel 3* - Rasnov

 
de la   85 Lei
in stoc
Cere detalii

Complexul Panicel 3* este construit pe un domeniu de aprox. 70.000 mp, oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul.

Complexul se afla la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brasov precum si in apropierea Cetatii Medievale Rasnov. Domeniul pe care se afla Panicel nu are vecini apropiati, este imprejmuit si pazit 24h din 24.

Complexul dispune de trei lacuri - doua artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap si caras, astfel incat amatorii de pescuit se pot relaxa in aceasta ambianta mirifica. De asemenea se pot face plimbări cu trăsura sau sania în împrejurimi.

Turiștii pot practica echitatie sub supravegherea unui instructor atestat, având la dispoziție 6 cai (4 Friese olandezi și 2 Andaluzi) și 2 ponei pentru copii.

Complexul Panicel dispunde de două corpuri cu camere de 3* și un corp cu camere de 4*.

Camerele de 3* sunt împărțite în 16 camere twin și 11 camere cu pat matrimonial. Acestea sunt dotate cu mobilă rustică pictată.

Camerele de 4* sunt împărțite în 28 de camere duble twin și 6 apartamente. Camerele duble dispun de mobilier nou și foehn în baie. Apartamentele sunt formate din dormitor și living cu canapea extensibilă.

Facilitati Complex Panicel: salon de servirea mesei cu bar, semineu si instalatie audio, sauna, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, internet wireless, sala de conferinte, salonas fumatori, tenis de masa, biliard, ping-pong, darts, parcare pazita

Dotari camere: baie proprie, încălzire centrală, televizor și cablu TV, telefon, balcon

Tarife standard

Tip Oferta

Perioada

Tip Camera

Tarif/noapte/loc in camera

Oferta include

Standard

10.01 – 20.12.2016

Dubla 3*

85 ron

1 NOAPTE cazare cu mic dejun

Taxa locala se achita la receptie.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Similare