Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Complex Forest Ecvestru 4* - Sucevita

 
de la   61 Lei
in stoc
Cere detalii

Complex Forest Ecvestru se afla in Sucevita si este construita pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea si este rezultatul reamenajarii vechii cladiri de birouri a fabricii care dateaza de pe vremea Imperiului Austro-Ungar.

Capacitatea de cazare in acest moment este de 44 de locuri (fara paturi suplimentare).

La parterul pensiunii functionează un restaurant cu bar, avand o capacitate de 60 locuri. Restaurantul este dotat ultramodern, asigurand meniuri traditionale locale. Pe timpul verii exista o terasa exterioara, unde se poate servi masa.

Complexul turistic Forest Ecvestru pune la dispozitie o sala de conferinte, destinata sa indeplineasca toate cerintele participantilor, avand in dotare 40-60 locuri, videoproiector si aer conditionat.

Facilitati complex: bar, echitatie, ferma proprie, foisor, gradina, gratar/barbeque, internet wireless, living, loc de joaca pentru copii, parcare, restaurant, room service, sanie trasa de cai, terasa.


Facilitati camere: baie proprie, minibar, televiziune prin cablu, uscator de par.

Tarife standard

Tip Oferta

Perioada

Tip Camera

Tarif/noapte/loc in camera

Oferta include

Standard

03.01 - 20.12.2016

Dubla

61 ron

1 NOAPTE cazare

Taxa locala se achita la receptie.

Oferte speciale

Tip Oferta

Perioada

Tip Camera

Tarif/sejur/loc in camera

Oferta include

Paste 2016

29.04 – 02.05.2016

Dubla

1150 ron

3 NOPTI cazare cu pensiune completa bucate traditionale bucovinene, demostratie sarituri si dresaj cai si ponei, plimbari scurte in manej acopertit, transport cu autocarul la Biserica Invierii de la Manastirea Sucevita, gustare traditionala dupa Slujba de Inviere (oua rosii, cozonac, vin), pranz traditional in ziua de Paste, tuica si vin din partea casei, plimbare cu trasura

Taxa locala se achita la receptie.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu