Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

​Complex Cheile Gradistei 3* - Moieciu de Sus

 
de la   75 Lei
in stoc
Cere detalii

Complex Cheile Gradistei Moieciu 3* se afla la 9 km de Castelul din Bran si la 37 km de Brasov.

Resort Moieciu este un complex de vacanta situat intr-o locatie ideala si este format din doua hoteluri si 7 vile rustice. Cele 134 camere ale complexului va ofera privelisti panoramice deosebite.

Spatiul generos si dotarile de exceptie fac din complexul hotelier Resort Moieciu locul ideal pentru activitatile de teambuilding, agrement cat si de relaxare.

Resort Moieciu este dotat cu restaurant cu o capacitate de 450 de locuri

Sali de conferinta Resort Moeciu: 1 sala de conferinta pentru 150 - 600 persoane, 1 sala de conferinta pentru 120 persoane, 1 sala de conferinta pentru 45 - 50 persoane, 1 sala de conferinta pentru 20 - 25 persoane.

Staţia autobuzului local este la intrarea în Complexul Cheile. Iarna, există o pârtie de schi în zona proprietăţii şi clienţii pot închiria echipament de schi.


Hotel Gradistea are o capacitate de 90 de locuri de cazare, dispuse in 35 camere duble si 5 garsoniere.

Localizare: situat langa partia de ski. Camerele hotelului ofera o imagine vie a padurii in orice anotimp.

Hotelul Gradistea are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:18 camere duble, cu pat matrimonial, 17 camere duble twin, cu paturi separate, 5 garsoniere, cu pat matrimonial si canapea extensibila.

Alte facilitati: living cu bar si terasa pentru siesta si pauza de fumat, camerele au terase spatioase; piscina interioara, atmosfera agreabila, ferestre luminoase, terasa pentru baile de soare; Jacuzzi si sauna uscata. Intrarea se face pentru numai 30 Ron / persoana / zi.


Hotel Cheia pune la dispozitie 61 de locuri de cazare in cele 27 de camere, dispuse pe 4 etaje.

Localizare: Motelul se afla in zona centrala a complexului, in apropiere de restaurant.

Minihotelul are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 8 camere duble, cu pat matrimonial, 7 camere triple, cu un pat matrimonial si un pat de o persoana, 12 camere duble twin, cu paturi separate.

Alte facilitati: living la fiecare etaj pentru reuniuni conviviale;1 sala de conferinte pentru aproximativ 200 de persoane (capacitate maxima, doar cu scaune).


Casa Ovidiu are 32 locuri de cazare, dispuse in 10 camere duble si 4 camere triple.

Localizare: situata intre restaurant si receptia complexului.

Casa Ovidiu are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:10 camere duble, cu pat matrimonial, 4 camere triple, cu pat mare matrimonial si o canapea extensibila

Alte facilitati: living generos cu bar si semineu la parter.


Casa Dorina are o capacitate de 16 locuri de cazare, dispuse in 6 camere duble si 1 apartament format din doua camere cu pat dublu matrimonial si o sufragerie. Are salon cu bar si semineu la parter.

Localizare: este situata la 50 m fata de receptie.

Casa Dorina are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 6 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie, 1 apartament cu doua camere, sufragerie si baie

Alte facilitati: living cu bar, la parter, semineu; camerele au terase.


Casa Bogdan are o capacitate de 16 locuri de cazare, dispuse in 6 camere duble si 1 apartament.

Localizare: este situata in apropierea terenurilor de sport, pe malul micului lac din cadrul complexului.

Casa Bogdan are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 6 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie 1 apartament cu doua camere, sufragerie si baie

Alte facilitati: living cu bar, la parter, semineu; toate camerele au terase.


Casa Alex are o capacitate de 15 locuri de cazare, dispuse in 6 camere duble si 1 camera tripla.

Localizare: este situata, la 100 metri distanta de receptie.

Casa Alex are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 7 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie

Alte facilitati: living spatios cu bar, la parter; toate camerele au terase.


Casa de lemn are o capacitate de 10 locuri de cazare, dispuse in 5 camere duble.

Localizare: este situata intre Casa Dorina si Casa Alex, la 75 metri distanta de receptie.

Casa de lemn are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere: 5 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie

Alte facilitati: living cu bar, la parter.


Casa Ana are o capacitate de 24 locuri de cazare, dispuse in 12 camere duble.

Localizare: situata in partea sud-estica a complexului, langa Casa Dorina, in apropierea foisorului si a platoului, la 75 metri distanta de receptie.

Camerele Casei Ana sunt urmatoarele: 12 camere duble deluxe, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie cu cada

Alte facilitati: living spatios cu bar si sala de mese la parter; sala de conferinta cu o capacitate de 25-30 de locuri, la demisol - 240 lei/zi; sala de fitness la parter.


Casa Aron are o capacitate de 30 locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble si 1 garsoniera.

Localizare: este situata intre restaurantul complexului si Casa Bogdan, in apropierea locului de joaca pentru copii si a terenurilor de tenis si minifotbal.

Casa Aron are in componenta sa urmatoarele tipuri de camere:14 camere duble, cu pat matrimonial, televizor si baie proprie cu cada , 1 garsoniera cu pat matrimonial si canapea extensibila (maxim 4 locuri), televizor si baie proprie cu cada

Alte facilitati: lobby la parter.

Facilitati Complex Cheile Gradistei Moieciu: terasa, gradina, inchiriere echipament ski, acces direct la partiile de ski, teren de tenis, tenis de masa, piscina interioara, sauna, sala de fitness, jacuzzi, teren de joaca pentru copii, restaurant, bar, internet wireless, parcare gratuita, camera de bagaje, spalatorie, sali de conferinte si petreceri


Facilitati camere: baie privata, balcon, minibar, tv, zona de relaxare

Tarife standard

Tip Oferta

Perioada

Tip Camera

Tarif/noapte/loc in camera

Oferta include

Standard

10.01 -15.12.2016

Dubla: Hotel Gradistea, Vila Aron, Vila Alex, Vila de Lemn

95 ron

1 NOAPTE cazare cu mic dejun

Dubla: Hotel Cheia, Vila Ovidiu, Vila Dorina, Vila Bogdan

75 ron

Dubla: Vila Ana

125 ron

Taxa locala si taxa hoteliera se achita la receptie.


Tarife orientative pentru facilitatile din Complex Cheile Gradistei Moieciu; Centrul spa (piscina, jacuzzi, sauna): 30 lei/ adult/ zi si 15,00 lei/ copil/ zi; Tour off road cu masini Suzuki Jimny: 390 lei + TVA/tur de 2-3 ore ( intr-o masina pot merge 5 persoane iar turul seface cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica); Teren tenis: 20 lei/ora+ 12,50 lei/racheta tenis/ora; Teren volei sau miniteren fotbal – gratuit; Biciclete: 50 lei/ zi sau 30 lei ½ zi sau 10 lei/ora; Drumetii: 50 Euro/grup 10-15 pers , drumetie in zona 2 – 4 ore; Partie ski alpin, nivel incepatori: abonament teleschi: Jumatate de zi (intre orele 11.00 – 13.30 sau 13:30 - 15:30 - 30 lei) si Pentru o zi intreaga ( intre orele 11:00 - 15:30) - 50 lei/ persoana adulta/ zi. Patinoar de agrement cu inghetare naturala: 20 lei/ adult/ ora sau 15 lei/ copil/ ora cu echipament inchiriat de la noi si 10 lei/ adult sau copil/ ora cu echipament propriu; Pub: - bauturi, billiard 20 lei/ora , darts 9 lei/ora, ping pong 12 lei/ora; Cost DJ: 1.200 lei + TVA /seara fara karaoke sau 1.400 lei + TVA/seara cu karaoke.


Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Similare