Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Viena

 
de la   81 Euro
in stoc
Cere detalii

Viena, unul dintre cele mai placute orase din lume are 850 de parcuri si 1100 km de piste pentru biciclisti (51% din spatiul comunal este verde), iar 35% din cei circa 2 milioane de locuitori folosesc pentru a se deplasa mijloacele de transport public, record neatins de nici o alta capitala europeana.


De vazut:
Castelul Schonbrunn, cel mai cunoscut si desigur cel mai frecventat dintre palatele imperiale austriece. Declarat de UNESCO Patrimoniu Mondial, Castelul Schonbrunn este un mozaic de apartamente imperiale unde au trait cele mai importante capete incoronate austriece, de la Maria Teresa la imparateasa Sisi.

Palatul Imperial (Hofburg), resedinta de oras a Habsburgilor.

Castelul Belvedere, una dintre cele mai elegante constructii princiare din Europa, realizat in prima jumatate a secolului XVIII. Se compune din mai multe cladiri: Belvedere de Sus care detine opere de arta si Belvedere de Jos, care se viziteaza pentru apartamente si saloane. In Orangerie au loc expozitii temporare si in Grajdurile de reprezentanta se expune o colectie de opere medievale.

Cartierul Muzeelor: 60 000 de metri patrati de arta si cultura, unul dintre cele mai mari districte culturale din lume.

Catedrala Sfanul Stefan, realizata incepand cu anul 1304.

Cladirea Secesiunii construita in 1889, dedicata artistilor de la vremea aceea, dedicati curentului artistic Otto Wagner.

Prater, luna-park vienez cu celebra roata mare, panoramica (Riesenrad) din 1897, care de la inaltimea de 62 de metri ofera o priveliste magnifica asupra orasului.

Pe langa acestea, Viena are foarte multe obiective turistice de vizitat: Terme Wien (baile termale), Haas-Haus (ciudata constructie din sticla), padurea de 105 000 de hectare Weinerwald.


Excursii: Croaziera pe Dunare: o noutate o reprezinta cursele cu catamaranul. Pentru croaziere in oras exista vaporase.


Shopping: Districtul 7, cofetaria Sacher, Lobmeyer, Naschmart.

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Mate Dependance 3*de la 81 eur
SHS Hotel Vienna Urban 3*
de la 99 eur
Starlight Suiten Hotel Renngasse 4*
de la 161 eur
Fleming's Deluxe Hotel Wien-City 4*
de la 205 eur


Tariful include:
  • cazare 3 nopti

Tariful nu include:
  • taxa de oras (se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.