Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Torino

 
de la   66 Euro
in stoc
Cere detalii

Torino | Un Detroit italian

Orasul fabricilor Fiat. Zeci de ani, imaginea orasului Torino a fost asociata cu industria automobilistica, cu un model de fabrica devenit una cu orasul. Insa, in istoria lui seculara, Torino a fost si altceva: capitala regatului Savoia, un centru urban cu arhitectura pretioasa, o bijuterie baroca pe cat de eleganta pe atat de neasteptata. Orasul resedintelor regale, al podurilor peste Pad, Torino a stiut in ultimii ani sa se transforme intr-o forja de idei si inovatii, de la arhitectura contemporana la cinema, de la gastronomie la bioarhitectura si design.

De vazut:

Piazza S. Carlo realizata intre 1642 - 1650 dupa modelul pietelor regale.

Museo Delle Antichita Egizie (Muzeul de antichitati egiptene), cel mai important muzeu egiptean din lume, dupa cel din Cairo.

Palazzo Carignano si Museo Nationale Del Risorgimento Italiano care parcurge istoria europena, italiana, piemonteza si torineza.

Piazza Castello: nucleu istoric al orasului, sobra, eleganta, omogena, piata este inconjurata de arcade si ornamentata cu fatade baroce si neoclasice.

Pe langa acestea, puteti descoperi frumusetiile ale unor muzee din Torino, precum Palazzo Madama (Muzeul de Arta Antica), MAO (Muzeul de Arta Orientala), Mole Antonelliana (Muzeul National al Cinematografului)

Shopping: Ciocolata - Guido Cobino sau cel mai mare magazin de alimente si vinuri din lume - Eataly. Accesorii si piese old fashion la J&S Vintage, Soy Sauce by Oz pentru bijuteriile sale de autor . Nu ratati Balon, targul in aer liber organizat doar sambata la Porto Palazzo.

Excursii: Excursii pe domeniile regale Savoia


HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Miramonti 3*
de la 66 eur
Hotel President 3*
de la 78 eur
Le Petit Hotel 3*
de la 129 eur
Best Western Plus Executive Hotel and Suites 4*
de la 149 eur
  • Tariful include:
  • cazare 3 nopti
  • mic dejun
  • Tariful nu include:
  • taxa de oras (se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Italia
de la   67 Euro
Italia
de la   75 Euro
Italia
de la   279 Euro