Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Tigullio si Cinque Terre

 
de la   103 Euro
in stoc
Cere detalii

Tigullio si Cinque Terre | destinatii rafinate ale unui turism de elita.

Putini dar sublimi sunt kilometrii itinerariului propus (aprox. 30), pe drumurile sinuoase care fac legatura intre localitatile din Paradiso si Tigullio.

Camogli, Santa Margherita, Portofino si Rapallo sunt destiantii rafinate ale unui turism de elita initiat in secolul XIX cand falezele inalte, sapate de forta marii si casele inghesuite, in culori pastelate, grupate in jurul porturilor de agrement satisfaceau deja gusturile romantice ale turistilor straini.

De vazut:

CAMOGLI - mic burg al Rivierei di Levante, o bijuterie miraculos ramasa intacta in timp. Aici gasiti Museo Marinaro Gio Bono Ferrari, care istoriseste secolul de aur al navigatiei locale. In centrul istoric se afla Biserica S. Maria Assunta si faleza Castel Dragone. Plimbarea spre mare se face pe strada pietonala Via Garibaldi, intesata de baruri, cafenele si cofetarii.

S. FRUTTUOSO DI CAPODIMONTE, un mic paradis fondat de calugari. A fost manastire benedictina, refugiu pentru pescari, cuib de pirati si in 1275 propietate a familiei Doria din Genova. La intrare in golful San Fruttuoso, la aprox. 18 metri adancime se gaseste statuia mare de bronz a Mantuitorului, realizata si depusa in mare in 1954.

RAPALLO - capitala a regiuni Tigullio dupa numarul de locuitori (aprox. 30.000). Rapallo se bucura de o vocatie turistica inca de la sfarsitul secolului XIX. Pe faleza Vittorio Veneto gasiti multe hoteluri prestigioase. In centrul oraselului se inalta Biserica S. Stefano. Alaturi, Turnul Civic si la mica distanta Oratorio dei Bianchi.

SANTA MARGHERITA LIGURE, cu alura eleganta si putin semeata este unul dintre centrele cele mai a la page de pe Riviera di Levante cu case aliniate in trepte, varuite in galben, rosu si portocaliu, care inconjoara portul turistic.

PORTOFINO - "punta di diamante" are un farmec aparte, dat de cafenelele din aer liber, case colorate, iahturi ale bogatasilor din lumea intreaga ancorate in micul port de agrement. In mare parte meritul este al ambientalistilor, care au pastrat cu severitate imaginea, peisajul si natura splendida.

Shopping: Zoagli, un centru de productie a matasii, catifelei si damascului. Achizitiile se fac la Seterie dei Fratelli Cordani, in elegantul show-room din vila cu vedere spre Portofino sau la Tessitura Gaggioli. In Rapallo, de la cofetaria Pastificio Dasso puteti achizitiona celebrul pesto si pansotti cu sos de nuci. La Santa Margherita Ligure adresa pentru focaccia este una singura: Pinamonti.

Excursii: in Parcul National Cinque Terre

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Europa 4* - Rapallode la 103 eur
Hotel Piccolo 4* - Portofino
de la 160 eur
Hotel Palme 4* - Monterosso al Marede la 270 eur
Hotel Port Roca 4* - Monterosso al Marede la 446 eur
  • Tariful include:
  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 1 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Italia
de la   67 Euro
Italia
de la   75 Euro
Italia
de la   279 Euro