Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Sicilia

 
de la   279 Euro
in stoc
Cere detalii

Sicilia, de la mare la Etna

Catania | Riviera dei Ciclopi | Taormina

Vulcanul Etna, cel mai inalt varf vulcanic din Europa (3323 de metri) domina coasta si orasul Catania. Plecand din orasul care a omagiat cu doua case-muzeu pe cei mai ilustri fii ai sai, Vicenzo Bellini si Giovanni Verga, urcati coasta ionica spre nord, printre livezi de lamai si portocali cu peisaje luxuriante. Dupa numai 9 km incepe fascinanta Riviera dei Ciclopi (Riviera a Ciclopilor), unde ecoul miturilor homerice se topeste in amintiri verghiene. Primul popas, Aci Castello, sat de pescari dominat de ruinele unui castel normand, apoi satul Aci Trezza. Urmeaza Acireale, aristrocratic si baroc, loc de vilegiatura preferat de nobilimea din Catania. Curand ajungeti la Taormina. Privelistile magice de care va puteti bucura de la teatrul antic, cu marea de o parte si vulcanul mereu fumegand de cealalta, cu baruri si cu restaurante unde se traieste si se mananca bine, in aer liber cu gradinile tropicale cu palmieri si leandri alintati de briza marina. Insa fascinatia Etnei va cheama, asa ca urcati spre poalele vulcanului trecand prin sate medievale innegrite de lava.

De vazut:

Catania - Piaza del Duomo, inima orasului unde se afla catedrala fondata in secolul XI. In mijlocul pietei, gasiti simbolul orasului - fantana U'liotro sau Fontana dell'Elefante. Eleganta si animata, Via Etnea este salonul de bun gust din Catania cu multe magazine elegante si cafenele istorice. Ruinele amfiteatrului roman le descoperiti la Piazza Stesicoro. Muzeul Civic Bellini, Palazzo Biscari (unul dintre cele mai cunoscute si mai bogate exemple de baroc sicilian). Alta artera a orasului este Via Crociferi cu cateva biserici frumoase si palate aristrocratice. Scenario Pubblico si Ixtlan sunt doua dintre pub-urile deschise pana in zori, sufletul vietii de noapte.

Riviera dei Ciclopi - Aci Castello, prima comuna pe care o intalniti pe riviera cand iesiti din Catania. La 4 km spre nord se afla Aci Terezza. Cea mai sofisticata dintre localitati este Acireale, o bijuterie a barocului sicilian unde gasiti obiective turistice foarte interesante, precum Biserica Sfintilor Petru si Pavel, palatul Pennisi di Floristella, Teatro Museo dei Pupi Turi Grasso.

Taormina - Pe Corso Umberto I, strada principala a orasului se concentreaza magazine, cofetarii, restaurante si cafenele. Piazza IX Aprile, unde se afla bisericile S. Giorgio si S. Giuseppe. Monumente importante in oras: Naumachie, biserica S. Caterina, Palazzo Corvaja. Minunate sunt peisajele ce pot fi admirate de la Villa Comunale. Piazza del Duomo unde gasiti catedrala S. Nicolo. Din golful Mazzaro va va puteti indrepta spre plajele largi Spisone

City Break Sicilia | Cazare Taormina

279 EUR/persoana/ sejur 4 nopti cu mic dejun si avion inclus!

6 – 10 Iulie 2016 | Avans 60% si diferenta cu 2 saptamani inainte de plecare


Cazare Hotel Elios 3* - Taormina http://www.elioshotel.com/en/

Orar de zbor
06.07.2016 Bucureşti (‏OTP) → Catania (Sicily) (‏CTA) 13:10 - 14:35
10.07.2016 Catania (Sicily) (‏CTA) → Bucureşti (‏OTP) 15:10 - 18:20

Tarifele includ:
- 4 nopti cazare
- Mic dejun
- Bilet avion Bucuresti – Catania – Bucuresti (zbor direct)
- Taxele de aeroport
- Bagaj de mana mic (42x32x25cm)

Tarifele nu includ:
- Taxa de oras (aprox. 2 eur/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
- Bagaj de cala (74 eur/ persoana tur-retur, max. 23 de kg)
- Transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere, putem oferi variante)
- Asigurare medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata) 38 ron/ persoana/ sejur


*Tarifele sunt exprimate pentru 1 persoana, loc in camera dubla si sunt valabile in momentul postarii ofertei. Tarifele se pot modifica in functie de disponibilitatea locurilor la cazare si la avion.

Similare

Italia
de la   67 Euro
Italia
de la   75 Euro
Italia
de la   103 Euro