Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Sevilla

 
de la   128 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Descoperirea farmecului irezistibil al Andaluziei incepe mereu de la Sevilla: orasul operei Cramen, a flamencoului. Insa cea mai frumoasa regiune spaniola, cu peisajul sau profund de sud iberic, imbratisat de Mediterana, mangaiata de briza Atlanticului si cu varful la un pas de Africa, are alte perle de etalat.


De vazut - atractii turistice:

Flamenco sau Catedral? Dupa ce descoperiti cartierul Triana, vizitarea orasului poate incepe de aici, de la cea mai mare si mai somptuoasa catedrala a Spaniei, simbol al clasicismului national, un monument declarat Patrimoniu Mondial UNESCO, unde totul pare facut sa impresioneze.

Alaturi de catedrala se afla si Reales Alcazares, rezidenta monarhiei: palatul este originar arab, realizat in mai multe etape pana in secolul XII.

De neratat o vizita la Museo de Bellas Artes, printre cele mai importante pinacoteci din tara, construita la 1835. Si Plaza de Espana face parte din istoria orasului: realizata de Anibal Gonzales ca pavilion spaniol in 1929.

Deoarece descoperirea orasului Sevilla echivaleaza cu descoperirea dansului flamenco, faceti ultima vizita la Museo del Baile Flamenco. E mult mai mult decat un spatiu muzeal: e cheia de acces la dans si muzica.


Excursii din Sevilla: catre Granada, Cordoba si Malaga.


Clima:

Andaluzia este locul potrivit de vizitat in timpul iernii (20 de grade Celsius in Sevilla), unde vei beneficia de vreme frumoasa si mult soare si te vei bucura de portocale in copaci. Aici vara, in Sevilla, poti intampina si temperaturi de peste 40 de grade celsius.


HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Sacristia de Santa Ana 3*de la 128 euro
Hotel Abanico 3*de la 149 euro
Hotel Sevilla Center 4*de la 161 euro
Hotel San Gil 4*de la 166 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Spania
de la   183 Euro