Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Roma

 
de la   75 Euro
in stoc
Cere detalii

Exista multe modalitati de a descoperi Roma. Cine nu a vazut-o se va axa pe turul monumentelor, cine a fost aici va alege sa viziteze cartierele Trastevere, Testaccio, Laterano - cu celebra bazilica cu acelasi nume. Apoi Gianicolese (numele deriva de la colina laniculum, una dintre cele sapte ale orasului antic) si rafinatele Parioli si Flamino. Acest cartier ridicat in 2010. Punct de plecare pentru a descoperi o Roma si mai diferita: aceea a noilor opere semnate de cei mai mari arhitecti ai scenei internationale.

De vazut:

Vatican, unul dintre cele mai mici state din lume. La Vatican descoperiti bazilica, precum si celelalta "comori" (cupola lui Michelangelo, baldachinul de bronz a lui Bernini, Pieta tot de Michelangelo). Aruncati o privire si in Grotele Vaticane: detin statuile si mormintele tuturor papilor, inclusiv cel al Sfantului Petru si cel al Papei Ioan Paul II. In fata catedralei se deschide Piazza del Bernini, in spate sunt Gradinile Vaticane (deschise numai cu rezervare), iar alaturi gasiti Muzeele Vaticane cu Capela Sixtina.

Colosseum si Forul Roman - cele mai importante zone arheologice ale orasului. Aici se afla ruinele Bazilicii Aemilia, Templul lui Venus, Via Sacra.

Forurile Imperiale: Via dei Fori Imperialili leaga cele sase complexuri monumentale ridicate intre 46 i.Hr. si 113 d.Hr.: Forul lui Caesar, Forul lui Augustus, Templul Pacii, forul lui Nerva, Forul lui Traian si Mercati di Traiano.

Capitolul si Muzeele Capitonline.

Quirinale, sediul oficial al presedintelul republicii, este si muzeu Cortile d'onore

Pantheonul, situat in centrul Piazza della Rotonda.

Piazza Navona: piata, cea mai mare opera a Romei baroce.

Piazza di Spagna, celebra in toata lumea cu fantana in stil baroc Fontana della Barcaccia.

Muzeul National Roman: cele patru etaje ale Palazzo Massimo de secol XIX detin una dintre cele mai importante colectii arheologice dn lume.

Piata San Giovanni in Laterano

Shopping: magazine de firma din centru (Via Condtti si Via del Babuino), anticariatele din Via dei Coronari, pietele de cartier, artizanatele. Bartolucci - artist in lemn. La Cravatta su Misura in Transtevere - cravate lucrate manual. Targuri - Porta Portese, Mercato di Campo de' Fiori, Testaccio.

Excursii:

Excursie la Tivoli (o zi)

Excursie la Ostia Antica (cel mai bine pastrat oras roman dupa Pompei)

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Antiqo Acquedotto 4*
de la 75 eur
Hotel San Remo 3*de la 125 eur
Hotel Nizza 3* de la 161 eur
Hotel St Regis 5*de la 423 eur
  • Tariful include:
  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 1 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Italia
de la   67 Euro
Italia
de la   279 Euro
Italia
de la   103 Euro