Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Praga

 
de la   65 Euro
in stoc
Cere detalii

Praga | Orasul de aur | Parisul Estului

Te poti gandi la Praga, pe de o parte ca un oras istoric - vechea Praga cu mitul lui Kafka care trezeste nostalgii literare, podul lui Carol, fortareata si cartierul Castelul si pe de alta parte la orasul nou - localuri la moda, buticuri de design, firme simbol ale ospitalitatii de lux, cartierul modern Holesovice.

Praga este capitala si cel mai mare oras al Republicii Cehe, un oras bine conservat cu o arhitectura minunata, majoritatea cladirilor sale rezistand chiar si dupa al Doilea Razboi Mondial

Cu ce va deplasati in Praga?
Nu este recomandata deplasarea cu automobilul, in centrul orasului este destul de greu sa parchezi iar timpul permis este limitat. Cel mai indicat este transportul public, de la metrou la telefericul ce urca pe colina Petřín. O alternativa romantica o reprezinta vaporasele cu aburi, care navigheaza pe Vlatava si servesc cina la bord.

Unde mancati?
Francouzska (in muzeu). Se cineaza in primaria istorica. Aici puteti savura preparate de inspiratie franceza sau meniu czech gourmet
Allegro (italian de top), restauranul se afla in luxosul hotel Four Season si este singurul cotat cu o stea Michelin
Alchymist (international) cu un "garden menu" imbelsugat, iar vara se poate servi masa si in gradina

Nightlife
De la Reduta Jazz Club pentru iubitorii de jaz, Mecca Club pentru cei ce prefera muzica techno, pana la U F Ieku fabrica de bere urbana sau Beer Spa Pivni Lazne.

Shopping la Praga inseamna, in esenta, doua lucruri: cristal de Boemia si creatii ale tinerilor stilisti. Primul se achizitioneaza in magazine istorice precum Moser, Arzenal si Navarila Design (una dintre cele mai bine cotate stiliste de vestimentatie feminina) sau Material, unde gasiti sticlarie si vase de Boemia in forme contemporane.

De vazut
Podul Carol, pasarela gotica de peste 500 de metri suspendata peste Vlatva, intre orasul vechi si Mala Strana.
Castelul, fortareata si cartier, partea din oras dinspre resedinta regala, palate nobiliare, Straduta de Aur si Manastirea Strahov, precum si alte puncte de atractie turistica precum Gradinile Regale, Palatul Regal, Bazilica Sf Gheorghe si altele.
Alte obiective turistice de vizitat in Praga sunt: Piata orasului vechi, Cartierul evreiesc, Piata Venceslav, Casa Dansanta, Galeria Nationala.

Excursii in afara orasului. De la Praga se poate face o excursie de o zi la Kutna Hora, cel mai vizitat oras dupa capitala, introdus de UNESCO in lista Patrimoniului Mondial.

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Abe 3*
de la 65 eur
Hotel Axa 3*
de la 105 eur
Boutique Hotel Seven Days 4*
de la 125 eur
Hotel Beseda Prague 4*de la 163 eur
  • Tariful include:
  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 1 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.