Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Petra si Marea Moarta

 
de la   130 Euro
Momentan Indisponibil

Vizitata de 300 000 de persoane anual, peste 3000 zilnic in perioadele aglomerate, Petra reprezinta una dintre cele mai mari surse de venit ale tarii (aprox. 9 milioane de dolari pe an numai din vanzarea de bilete). Aflata la mica distanta, Marea Moarta este o sursa inepuizabila: loc ideal de relaxare si de refacere in hoteluri de cinci stele pline de gradini, piscine si spa ca in "O mie si una de nopti"

De vazut:

Petra - orasul bogat in palate si temple minunate. Ce vizitati la Petra? In primul rand intrarea este stupefianta. Dupa ce treceti de mormantul cu Obeliscuri prin poarta Bab as-Siq se ingtra intr-un defileu de stanca rosie mai lung de un kilometru. Mai departe se descopera Mormantul Unayshu, Mormantul Ingerilor, teatrul, alte morminte regale, temple si Biserica bizantina si Manastirea sapata in stanca.

Marea Moarta cu cea mai sarata apa de mare din lume. Citata in Biblie, Marea Moarta este o minune aflata la 400 de metru sub nivelul marii, complet lipsita de viata, insa bogata in 21 de minerale, cu salinitate de 340 gr/ litru, de 10 ori mai mare decat in Mediterana si cu un procent mare de magneziu si de potasiu. Apa are mare putere terapeutic.

Excursii: Dana - La aprox. 50 de kilometri de Petra in directia Marii Moarte descoperiti cea mai frumoasa si cea mai cunoscuta rezervatie naturala din regiune

Hotel Tarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Marriott Petra 5* de la 130 eur
Hotel Movenpick Resort 5* de la 264 eur cu mic dejun inclus
Hotel Movenpick Nabatean 5* de la 308 eur cu mic dejun inclus
  • Taiful include:
  • cazare 3 nopti

Tariful nu include:

  • taxa de oras se achita la receptia hotelului
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.