Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Paris

 
de la   154 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Parisul este una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii: vanitoasa, intelectuala, echilibrata intre maretia trecutului si proiecte de viitor. Un oras unde totul devine o forma de arta, ba chiar arta de a trai: de la moda la gastronomie, de la marete temple de cultura cum ar fi Muzeul Luvru, la cel mai mare targ de vechituri din europa ( Clignancourt), totul este un mozaic de ambiante, culori, stiluri care se schimba de la o zona la alta.


De vazut - atractii turistice:

Tour Eiffel, sau mai bine spus simbolul orasului Paris, turnul ce a fost considerat o opera urata la momentul construirii acestuia, de catre locuitorii francezi.

Arcul de Triumf comandat de catre Napoleon in anul 1806, pentru a celebra victoria de la Austerlitz impotriva austriecilor. Inaugurat in anul 1836, este varianta neoclasica a arcelor de triumf romane si contine mormantul eroului necunoscut, cat si o terasa panoramica.

Notre Dame, sau mai bine spus, " Doamna Parisului ", construita intre secolele XII-XIV, este una dintre cele mai frumoase catedrale din Franta: o arhitectura gotica, cu fatada incadrata de 2 turnuri a cate 69 metri inaltime. Aici au loc slujbe religioase si periodic, concerte de muzica sacra.


Shopping:

Parisul este orasul marilor magazine: Les Halles, fosta piata acoperita, comandata de Napoleon si transformata intr-un mozaic de magazine partial subterane.

Galeriile Lafayette, templu al cumparaturilor de lux.


Excursii din Paris:

Palatul Versailles este capodopera absoluta a Regelui Soare ( Ludovic XIV).

Disneyland Paris, cel mai cunoscut si mai intins parc de distractii din Europa destinat atat copiilor cat si adultilor.HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Jardins de Montmartre 3*de la 154 euro
Hotel Eden Montmartre 3*de la 161 euro
Hotel Best Western Les Theatres 4*de la 235 euro
Hotel Mademoiselle 4*de la 242 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Franta
de la   130 Euro