Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Nisa

 
de la   130 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Nisa este un oras minunat din Franta, situat de-a lungul coastei Marii Mediterane, intre Marsilia din Franta si Geona din Italia. Avand temperaturi moderate pe tot parcursul anului, Nisa este unul dintre cele mai cautate obiective turistice din Europa datorita plajelor frumoase de-a lungul marii verde-albastrui, promenadelor unice pe litoral, numeroaselor muzee si arhitecturii uimitoare.


De vazut - atractii turistice:

Vizitarea orasului incepe mereu din partea veche, animata de piata de flori si trufandale Cours Saleya, cu magazine de artizanat, restaurante care unul langa altul, intr-un vartej de parfumuri si un continuu du-te-vino de lume, aglomereaza stradutele si pietele iluminate. Orasul vechi se invecineaza cu 2 piete extraordinare, cea dedicata lui Garibaldi - la nord, si piata Massena, la vest - un patrulater de instalatii de arta pe fundalul unor cladiri elegante din secolul XIX, ce reprezinta inima orasului.

De exceptie sunt si muzeele Mamac, Muzeul de Arta Contemporana, care gazduieste lucrari de Niki de Saint Phalle. De neratat sunt si Muzeul de Belle Arte, Muzeul Massena, Muzeul Matisse - aflat intr-o vila genoveza din secolul XVII, cu colectia de opere pe care artistul le-a pictat cat timp a locuit in oras.


Shopping: Promenade des Anglais, Faconnable, Maison Auer ( ciocolaterie de top)

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Du Midi 3*de la 130 euro
Hotel Crillon 3*de la 194 euro
Hotel Ellington 4*de la 238 euro
Hotel Le Grimaldi 4*de la 248 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Franta
de la   154 Euro