Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Milano

 
de la   67 Euro
in stoc
Cere detalii

Milano | Capitala afacerilor si a modei

Pe langa moda si afaceri, Milano are de oferit mult mai mult. De la viata de noapte din Navigli si Corso Como, la noile opere ale marilor staruri. O excursie pe care nu trebuie sa o ratati: vizitarea lacului Como, cantat de Manzoni, muza inspiratoare pentru multi protagonisti ai asa-numitului Grand Tour.

De vazut:

Duomo: o Biserica de neuitat, realizata incepand cu anul 1386 si inca neterminata, are o fatada de marmura de Candoglia, bogata in statui si turle, vitralii gotice, terase care ajung pana la Madonnina, statuia de aproape 4,5 metri inaltime considerata simbolul orasului.

Galeria Vittorio Emanuele: magazine si vitrine sic

Teatrul Scala: cel mai important teatru italian.

Castelul Sforzesco: citadela a muzeelor, cu pinacoteca de 230 de opere (inclusiv Madona pe tron).

Santa Maria delle Grazie si Cenacolo Vinciano: Biserica din caramida rosie datata 1482, capodopera Renasterii milaneze.

Basilica di Sant'Ambrogio: fondata in 379, cu o fatada de caramida, incadrata de doua turnuri de clopotnita, este un exemplu magnific de arhitectura romanica lombarda.

Pinacoteca Brera: infiintata pe vremea lui Napoleon, gazduieste una dintre cele mai importante colectii de arta din Italia.

Shopping: In orasul modei nu puteti rata Via della Spiga si Via Montenapoleone, simbol al vitrinelor de firma cu preturi exorbitante, Corso Como nr 10, High Tech, Cargo. Cumparaturi traditionale puteti face in sediul istoric Rinascente in Piazza del Duomo . Targ de imbracaminte Via Papiniano. Gastronomie - Pasticceria Gattullo, Peck, Salumaio.

Excursii: Excursie la Como, unul dintre cele mai frumoase lacuri din Italia, la o ora de mers cu masina de Milano. Zona Tortona (cartier al creatorilor, simbol al reinnoirii urbane) si Navigli (zona simbol de moda milaneza).

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Corallo 3*
de la 67 eur
Hotel Ritter 3*
de la 124 eur
Hotel Palazzo Delle Stelline 3*
de la 128 eur
Carlyle Brera Hotel 4*
de la 227 eur
  • Tariful include:
  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 1 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Italia
de la   75 Euro
Italia
de la   279 Euro
Italia
de la   103 Euro