Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Londra

in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Londra - cea mai electrizanta capitala a lumii, este responsabila pentru 15 milioane de turisti anual. Poate datorita atractiei fascinante dintre generatii, a culturii, sau a capacitatii specific britanice de a inventa mereu ceva nou.


De vazut - atractii turistice:

Buckingham Palace: resedinta oficiala a reginei Elisabeta a II-a, se viziteaza iarna si vara, insa nu in toate cele 775 de incaperi. Nu puteti rata colectiile din Queen's Gallery, si Muzeul Trasurilor si al Masinilor, folosite la incoronari, casatorii, vizite de stat.

Turnul Londrei: dorit de William Cuceritorul a fort militar, a fost remaniat si aplificat de suveranii succesori ai acestuia.

London Eye: cea mai mare roata panoramica din lume a fost realizata pentru a sarbatori intrarea in noul mileniu. Inaltimea maxima de 135 m, ofera o priveliste nemaipomenita pana la 40 de kilometri distanta.

Tower Bridge: simbol al Londrei XIX, care si astazi se ridica pentru a permite trecerea navelor, gazduieste in interior o expozitie despre istoria si functionarea monumentului. De pe pasarela ce leaga cele doua turnuri privelistea este exceptionala.

St. Paul's Cathedral: biserica cu cea mai mare cupola din lume, dupa Sf Petru din Vatican, a fost terminata in 1710 si e dedicata patronului orasului.

Webminster Abbey: in aceasta abatie, capodopera a goticului religios britanic, s-au desfasurat se se desfasoara cele mai solemne ceremonii monarhice.


Shopping: Harrods

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dublaTariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare