Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Geneva

 
de la   187 Euro
in stoc
Cere detalii

Multiculturala si multilingva, Geneva are farmecul si eleganta unei mici capitale cosmopolite. Geneva este astazi tara de adoptie a multor straini, mai mult de 30% din populatia locala. Oras al muzicii, al teatrului, dar mai ales al marilor ganditori si oameni de stiinta, este magnific asezat in golful unde Ronul paraseste lacul Geneva, cu piscurile alpine si colinele Muntilor Jura care il incercuiesc la orizont.


De vazut:

Jet D'Eau, fantana de pe lac al carei jet de apa atinge 140 de metri inaltime la o viteza de 200 km/ora, instalata pentru prima oara in 1886 pentru a scadea presiunea de la Societatea Hidrica urbana, s-a transformat in cativa ani in simbolul si principalul ornament al orasului.

Espace Saint-Pierre: maiestuasa Cathedrale de St. Pierre a fost contsruita intre 1160 si 1232 in forma sobra romanico-gotica, iar ulterior si-a adaugat fatada neoclasica si un fronton cu coloane greco-romane.

Place du Bourg-De-Four: aceasta piata, cea mai mare din Geneva, emana o atmosfera deosebit de primitoare, fiind animata de mici magazine de anticariat si de baruri si cafenele.

Hotel De Ville. Parcurgand pitoreasca Rue de l'Hotel de Ville, din inima orasului vechi, se ajunge la acest edificiu de secol XV, astazi sediu al Parlamentului genevez.

MAMCO - Muzeu de Arta Moderna si Contemporana. Amenajat intr-o Fosta fabrica din anii 1950 este un muzeu cu 2500 de opere expuse intr-un spatiu de 4000 metri patrati.

Bains des Paquis - baile municipale din Quai du Mont Blanc. Iarna poti veni pentru o sauna, o baie turceasca, un masaj, un ceai de menta si un fondue au cremant (fondue cu vn alb), iar vara te bronzezi pe plaja de pietris, insa la bai poti merge si doat pentru a savura o bautura la orice ora din zi si din noapte.

Musee D'art et D'Histoire se afla intr-o cladire din 1910.

Muzeele orologiilor: Muzeul Patek Philippe si La Cite du Temps unde gasiti Colectia Swatch.

Organizatiile Internationale: sediul ONU (Oragnizatia Natiunilor Unite) gazduita in Palais des Nations se afla intr-o cladire din 1910.

Excursii: Croaziera pe lacul Geneva. Este recomandata croaziera Le Petit Lac (3 ore si 30 de minute) pe timp de vara, care va duce la Nyon si la minunatul sat medieval fortificat Yvoire, in Franta.

Excursie la Carouge (aflat la 4 km de oras, este un orasel incantator cu farmec piemontez) si la Mont Saleve (munte 1375 metri altitudine) cu o priveliste incantatoare peste Savoia si spre lacul Annecy.

Shopping: Malul stanga al Ronului este o pasarela de magazine exclusiviste si de buticuri. Bucherer, Les Ambassadurs, Globus (cel mai in voga centru comercial cu 5 etaje de magazine), parfumeria Theodora, Appart, Philippe Pascoet (ciocolaterie).

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Admiral 3*
de la 187 eur / mic dejun inclus
Edelweiss Manotel 3*
de la 217 eur / fara masa
Novotel Genève Centre 4*
de la 273 eur / mic dejun inclus
Eastwest Hôtel 4*
de la 314 eur / fara masa
  • Tariful include:
  • cazare 3 nopti
  • masa conform ofertei
  • Tariful nu include:
  • taxa de oras (se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.