Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Edinburgh

in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Arostocratic si misterios, traditional si dinamic, oras teatral, muzical si literar, dar si moderna metropola multirasiala, Edinburgh este dupa Londra, cel mai vizitat oras al Marii Britanii.


De vazut - atractii turistice:

Edinburgh Castle: pe bastionul de roca vulcanica de la a carui inaltime privirea acopera tot orasul, mergand printre gradene, metereze si santuri construite intre secolele XII si XIX, se parcurg cinci sute de ani.

Grassmarket: vechea piata de verdeturi de la poalele castelului, astazi inima plina de viata a Old Town, era folosita odinioara ca scena lugubra pentru condamnarile la moarte.

Place of the Holyroodhouse este impunatoarea resedinta oficiala a familiei regale din Scotia. Holyroodpark este un vast spatiu deschis in inima orasului, odinioara teren de vanatoare al suveranilor scotieni.

Museum of Scotland si Royal Museum: cu intrare comuna in Chambers Street, aceste doua mari institutii prezinta colectii de genuri diferite.

Royal Botanic Garden: o insula de pace si liniste la mai putin de 2 km de centrul orasului unde se pot admira plante adunate aici incepand cu anul 1670, din toate colturile lumii.


Shopping:

Jenners, unul dintre cele mai vechi magazine din Marea Britanie.HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
No.32 Hotel 3*
de la 114 GBP
Holiday Inn Express Edinburgh Waterfront 3*de la 135 GBP
Fraoch House 4*de la 165 GBP

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Marea Britanie - UK