Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Dublin

 
de la   179 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Dublin este cel mai mare oras al Irlandei si capitala Irlandei. Sunt suficiente obiective turistice care sa va tina ocupati in citybreak-ul acesta, de aceea este unul dintre cele mai vizitate orase ale tarii. Este un oras prosper si modern, cu un trafic extrem de aglomerat si cu restaurante mereu pline.


De vazut - atractii turistice:

Trinity College: cine se asteapta la multe de la acest loc, nu va fi dezamagit, mai ales amintind de Old Library.

Catedrala Saint Patrick: biserica anglicana, construita incepand cu 1191, in onoarea apostulului Jonathan Swift 9 cine nus-i aminteste de calatoriile lui Gulliver...), care a profesat aici intre anii 1713 - 1745.

Temple Bar: patrulaterul dintre raul Liffey la nord si Dame Street la sud, a devenit in anii 1990 cel mai la moda cartier al capotalei. O aglomerare de baruri, pub-uri, restaurante si cladiri din caramida rosie pot fi gasite la tot pasul.

Muzeul National al Irlandei: colectiile acestui muzeu, sunt adunat in 4 cladiri: Muzeul Arheologic, Muzeul Artelor Decorative, Country Life si Muzeul de Istorie Naturala. Neaparat sa vizitati Muzeul Arheologic unde se afla expozitia Or si Tezaurul.


Shopping:

In Dublin, shopping rimeaza cu Grafton Street, o strada pietonala care se intinde de-a lungul marelui magazin Brwon Thomas - cel mai luxos din tara, cu o concentratie are de firme internationale si irlandeze.


HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Sandymount 3*de la 179 euro
Hotel White Sands 3*de la 261 euro
Hotel Talbot Stillorgan 4*de la 220 euro
Hotel Aberdeeen Lodge 4*de la 300 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.