Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Copenhaga

 
de la   242 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Copenhaga poate fi denumit si un oras experiment pentru ecologisti, cunoscut ca fiind un „paradis al nordului", un loc linistit unde domina frumsetea si optimismul. Este cea mai vizitata zona a Scandinaviei si in acelasi timp unul dintre cele mai scumpe orase din lume, impreuna cu Oslo si Londra.


De vazut - atractii turistice:

Mica Sirena: inegalabilul Hans Christian Andersen i-a dedicat un basm, Disney a produs un desen animat celebru. Clebra statueta aflata la intrarea in port, a fost realizata in 1909, de sculptorul Edward Eriksen. Deteriorata de mai multe ori pe parcursul anilor, astazi a fost inlocuita cu o copie fidela.

Turnul Rotund: cel mai vechi observator in functiune din Europa se afla in acest turn. Comandat de regele Christian IV, activ din 1642. este folosit astazi de astronomi si amatori.

Royal Library: Diamantul Negru, este aripa moderna a Royal Library, realizata in 1999 de catre arhitectii Schmidt, Hammer si Lassen. Cladirea este supranumita asa datorita formei sale, din granit negru si sticla, care straluceste in soare ca un diamant.

Castelul Rosenborg in stil renascentist, a fost construit la comanda longevivului rege Christian IV. Este un castel de basm care gazduieste multe capodopere: de la saloanele reginei Louise la biblioteca gotica si bijuteriile coroanei.


Shopping: Inevitabil este Stroget, cea mai lunga strada pietonala din Europa ( peste 1 km ), se anima cu oameni de toate varstele care se inghesuie in barurile si magazinele celor mai mari firme de moda.

Danish Silver este alt magazin interesant pentru obiecte traditionale, templu al serviciilor de argint si al bijuteriilor celor mai cunoscuti designeri scandinavi.


HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Danmark 3*de la 242 euro
Hotel Ibsens 3*de la 254 euro
Hotel Savoy 4*de la 220 euro
Hotel Phoenix Copenhagen 4*de la 322 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.