Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Bruges

 
de la   130 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Bruges nu este printre cele mai mari şi mai complexe oraşe ale Europei, insa este unul cât se poate de interesant. O sumedenie de clădiri colorate, canale, lebede frumoase, parcuri şi lacuri, te vor fascina de la prima vedere.


De vazut - atractii turistice:

Turnul Belfort a fost construit in sec al XIII-lea. Aceasta atractie turistica din Bruges are nu mai putin de 88 de metri inaltime si gazduieste comoara de altadata a Bruges-ului. Daca va hotarati sa urcati cele 366 de trepte, veti putea admira impresionantul mecanism al ceasului care are 47 de clopote, fiecare cu sunete si functii diferite, iar punctul culminant este privelistea panoramica a orasului din varful turnului.

Muzeul Groeninge este un obiectiv turistic in Bruges, denumit si muzeul artelor fine, isi poarta numele dupa campul unde armatele flamande au invins armatele regelui Frantei in anul 1302. Colectia muzeului a fost inceputa in sec al XVIII-lea dar cladirea a fost construita intre 1929 si 1930. Numele muzeului a fost data dupa numele strazii unde, in anukl 1302, armatele flamande au invins trupele regelui Frantei. Colectia muzeului cuprinde opere ce apartin artistilor care au locuit sau au lucrat in Bruges.

Primaria din Bruges a fost construita intre 1376 si 1420 si a fost printre primele primarii din Tarile de Jos declarata monument. Fatada principala cuprinde 6 ferestre gotice precum si doua din armele orasului.

Palatul Libertatii din Bruges (Landhuis van het Brugse Vrije) este un obiectiv turistic important. De-a lungul secolelor Palatul Libertatii din Bruges a avut mai multe intrebuintari. Dupa terminarea constructiei in 1525, cladirea a fost folosita ca Palat al Regiunii iar dupa ce-a de-a doua construire a sa in 1725 a devenit Curte Regala.


Shopping: Belgia este recunoscuta in intreaga lume pentru cele mai fine preparate din ciocolata cat si varietatea de beri belgiene.

2be Beer Wall - magazin specializat bere belgiana,

The Old Chocolate House - ciocolaterie

Kathe Wohlfahrt - magazin cu jucarii

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Ter Reien 3*de la 130 euro
Hotel Gheestelic Hof 3*de la 139 euro
Hotel Best Western Weinebrugge 4*de la 165 euro
Hotel Rosenburg 4*de la 248 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.