Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Barcelona

 
de la   183 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Barcelona, sau mai bine spus locul in care Gaudi si-a dat frau liber imaginatiei. Unul dintre cele mai spectaculoase orase europene prin arhitectura deosebita si multiculturalitatea care abunda pe strazile efervescente te duc cu gandul la vacarmul statiunilor estivale. Dupa anul 1992, cand a avut loc Olimpiada, orasul a trecut printr-o transformare radicala de restaurare a cladirilor, astfel incat orasul a devenit din ce in ce mai entuziast si mai dorit de catre turistii veniti din toate colturile lumii.


De vazut - atractii turistice:

Bazilica Catedrala, localizata in Barri Gotic, a fost inceputa in 1298 in stil gotic catalan si reprezinta unul dintre pilonii centrali ai orasului, un loc care nu trebuie ratat de catre niciun turist aflat in Barcelona.

MACBA, sau mai bine spus Muzeul de Arta Contemporana, este cel care a slefuit cartierul Raval, transformandu-l in inima culturala si artistica a Barcelonei. Acesta gazduieste opere de artisti catalani, spanioli si internationali, cum ar fi desene-colaj de Aspen, panze de Basquiat sau lucrari ale lui Richard Meier.

Aquarium: 11.000 de animale din 450 specii diferite inoata in cele 35 de bazine ale Acvariului din oras, unul dintre cele mai mari din Europa, cu expozitii permanente despre Planeta.

Mirador de Colom: monumentul lui Columb, o statuie de bronz pe varful unei coloane, realizata la sfarsitul secolului XIX, ca omagiu adus navigatorului genovez care a ales Barcelona ca punct de intoarcere din America.


Excursii din Barcelona: Andorra, Zaragoza, Costa Brava


Clima:

Clima este subtropicala, cu ierni blande si veri calduroase. Potrivit datelor oferite de Serviciul Spaniol de Meteorologie, temperaturile medii aici pentru luna ianuarie sunt cuprinse intre 6 si 13 grade Celsius, in timp ce pentru luna august, ele variaza intre 21 si 28 de grade Celsius.

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Sm Teatre Auditori 3*de la 183 euro
Hotel NH Barcelona Les Corts 3*de la 198 euro
Hotel Sansi Diputacio 4*de la 190 euro
Hotel Attica 21 Barcelona Mar 4*de la 222 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.

Similare

Spania
de la   128 Euro