Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Atena

 
de la   76 Euro
in stoc
Cere detalii

Atena, inainte si dupa Olimpiada. Evenimentul care in 2004 a schimbat pentru totdeauna aspectul orasului (odata cu reintoarcerea acasa, pentru prima oara dupa un secol, a celebrelor Jocuri Olimpice infiintate in Grecia in anul 776 i.Hr.) este si acum amintit cu satisfactie de locuitori. Dupa ani de zile de lucrari, Atena era mai frumoasa ca niciodata. Mai curata, mai moderna, mai eficienta, cu constructii noi, cu un aeroport nou si o retea de metrou extinsa.

De vazut:

Acropole. Aici s-a nascut lumea occidentala, initial loc de refugiu pentru populatie, apoi in jurul anului 700 i.Hr. ridicata la rang de zona sacra. Edificiul sau simbol este Parthenonul, un templu perfect realizat in onoarea Atenei Parthenos, zeita protectoare a orasului. Este inconjurat de alte constructii cum sunt Propileele. Tot aici gasiti Templul Atenei Nike, Calea Sacra Erechteion, Portic al Cariatidelor. In complex gasim si 2 teatre: Odeonul lui Herodes Atticus, cu Porticul lui Eumene si Teatrul lui Dionysos.

In Atena merita vizitat si Muzeul Acropole, Agora (centrul vietii publice si administrative), Keramicos (vechiul cartier al olarilor si al mestesugarilor), Olympieion, templu corintic dedicat lui Zeus, Muzeul Arheologic Natural, Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul de Arta Cicladica.

Excursii:

Excursie la Pireu - portul gigantic, cel mai mare din Europa.

Excursie in Insulele Golfului Saronic: Insula Egina, Hidra si Septes.

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Best Western Museum 3*de la 76 eur
Hotel Chic 4*de la 104 eur
Hotel Novotel Athens 4*de la 134 eur
New Hotel 5*de la 297 eur
  • Tariful include:
  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 1 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Tarifele sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.