Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

City Break Amsterdam

 
de la   171 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Amsterdam este orasul bicicletelor si a canalelor parcurse de ambarcatiuni vopsite fermecator.

Acest oras cu farmec stravechi, cosmopolit, efervescent, progresist, este insa in acelasi timp un loc linistit, care te va purta fie pedaland, fie alunecand pe apa in secolele trecute unde pescarii au construit pe pari primul sat, devenit ulterior capitala Olandei.


De vazut - atractii turistice:

In zona centrala, ampla piata DAM, cu Palatul Regal si Nieuwe Kerk, reprezinta primul orbiectiv pentru marea majoritate a turistior. La est de DAM, se deschide De Wallen, cartierul felinarelor rosii, acum in transformare. Mai departe se intind cartierele Niewmarkt si Plantage, sediu al casei lui Rembrandt si al lui Hortus Botanicus. Aici evreii clasei de mijloc si-au castigat averile in sec. XIX, prelucrand si montand diamante. Din Werf't Kromhout, altadata cartier infloritor, avei o priveliste frumoasa cu moara De Gooyer, una din putinele ramase in oras.

La sud de canale, Leidseplein este o zona turistica apreciata, cu Vondelpark si cu Cartierul Muzeelor, in imediata apropiere.


Shopping:

Probabil ca nu exista in lume o alta metropola cu mai multe targuri in aer liber sau partial acoperite, risipite prin diferitele cartiere ale orasului. Cel mai mare este Cuypmarket - aici gasiti de toate: haine, incaltaminte, produse alimentare si binecunoscutii stroopwafel ( biscuiti cu scortisoara aromata), pe care nu trebuie sa ii ratati.

Bloemenmarkt - celebra piata de flori cu tarabe insirate. Unele sunt aranjate in barci mari plutitoare, care in timp au atras fotografi avizi de frumos.


Excursii din Amsterdam: catre Rotterdam, Maastricht, Eindhoven.

HotelTarif pentru o persoana / loc in camera dubla
Hotel Central Park 3*de la 171 euro
Hotel Atlantis 3*de la 203 euro
Hotel Best Western Delphi 4*de la 236 euro
Hotel Arena 4*de la 289 euro

Tariful include:

  • cazare 3 nopti
  • mic dejun

Tariful nu include:

  • taxa de oras (aprox. 4 EUR/ persoana/ noapte se achita la receptia hotelului)
  • transfer aeroport – hotel – aeroport (la cerere putem oferi variante)

Conditii:

  • Tariful afisat este orientativ si este valabil doar pentru cazarea la hotel, biletele de avion putand fi achitionate in momentul cererii, separat.
  • Preturile sunt valabile in functie de disponibilitatea hotelurilor /biletelor de avion, la momentul cererii;
  • Pachetele de city break se achita integral in maxim 48 h de la confirmarea serviciilor solicitate.
  • La cerere se pot oferta alte hoteluri, bilete de avion low-cost cat si companii de linie, cine romantice, croaziere ,excursii optionale, etc.