Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Castelul Mikes - The Machine House - Zabala, Covasna

 
de la   25 Euro
in stoc
Cere detalii

Domeniul Zabola - The Machine House este situată în Zăbala, într-o zonă pitorească aflată la 6 km de Covasna. Este o pensiune construită pe un domeniu privat cu o suprafaţă de 500 ha, care include o pajişte şi o pădure. Există 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit, saună şi pune la dispoziţie activităţi de drumeţii şi echitaţie.

Este situată la 1 oră de mers cu maşina de Lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România.

Proprietatea este deţinută de o familie transilvăneană nobilă şi include un castel care datează din secolul al XVI-lea şi 2 clădiri anexe. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit în toate zonele. Există 4 zone de luat masa, una în aer liber, două pe terase şi una în interior.

La cerere, oaspeţilor li se pot oferi mese pregătite după reţete transilvănene tradiţionale, care pot fi servite în zona de luat masa. Se pot organiza diverse activităţi, printre care observare de urşi, plimbări cu trăsura trasă de cai şi drumeţii prin sălbăticia naturii.

In afara castelului propriu zis – unde acum locuiesc proprietarii – domeniul are o multitudine de cladiri construite in diverse epoci: The Machine House este cea in care turistii pot sta acum si dateaza de la inceputul secolului XX.

Hotelul pune la dispozitie 9 spatii de cazare: camera The Hunter's, camerele The Orange,The Garden,The Beam si The Yellow, camera The Red, The Garden house (capacitate 5 persoane), The Old Saddlehouse:Master Bedroom, Green room, Yellow room, Twin room, Dobrica Hunting Lodge

Facilitati The Machine House: parcare privata gratuita, loc de joaca pentru copii, animate salbatice, gratar, gradina, terasa, restaurant, internet wireless, spalatorie, sali de conferinta si petreceri.


Facilitati camere: incalzire, dulap, dus, uscator de par, baie, prosoape, lenjerie de pat, wi-fi gratuit.

Tarife standard

Tip Oferta

Perioada

Tip Camera;

Tarif/noapte/loc in camera

Oferta include

Standard

10.01 – 20.12.2016

The Machine House:

1 NOAPTE cazare cu mic dejun, taxa hoteliera

Camera The Hunter's

40 euro

Camera The Orange, The Garden, The Beam, The Yellow

45 euro

Camera The Red

50 euro

The Garden House (capacitate 5 persoane)

45 euro

The Old Saddlehouse:

Master Bedroom

60 euro

Green room

50 euro

Yellow room

35 euro

Twin room

25 euro

Dobrica Hunting Lodge

100 euro

Pentru fiecare persoana in plus fata de cele 2 obligatorii: 30 euro

1 NOAPTE cazare in regim self catering

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Similare

Vacante Inedite Romania
de la   18 Euro
Vacante Inedite Romania
de la   109 Lei
Vacante Inedite Romania
de la   35 Euro