Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Amazing China Yunnan & Hong Kong / luna septembrie

 
de la   3,090 Euro
in stoc

tarif valabil pentru 1 persoana / camera dubla

Cere detalii

Itinerariu: Bucuresti - Chengdu - Shangri-La - Lijiang - Dali - Kunming - Dongchuan - Kunming - Hong Kong - Bucuresti


 • Ziua 1 - Plecare din Bucuresti

Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.


 • Ziua 2 - Sosire in Chengdu

Dupa sosirea pe aeroportul din Chengdu, vei fi transferat la hotel.


 • Ziua 3 - Chengdu - Sangri-La

Vei vizita Baza de cercetare si conservare a ursilor Panda din Chengdu, unde vei putea admira simpaticii ursi si chiar vei putea participa la hranirea lor.

Transfer de la hotel la aeroport in Chengdu.
Zbor intern Chengdu - Zhongdian.
La sosirea pe aeroportul din Zhongdian vei fi intampinat de reprezentantul local urmand transferul la hotel.

Mese incluse - Mic dejun


 • Ziua 4 - Shangri-La

Vei vizita Manastirea Songzanglin Lamaism, asemanatoare ca si insemnatate si stil arhitectural cu Palatul Potala din Lhasa. Edificiul a fost ridicat in secolul al XVII-lea si are o mare importanta pentru budistii tibetani din provincia Yunnan.
Vei vizita orasul Dukezong, o asezare co o vechime de peste 1300 ani. In ianuarie 2014 un incendiu cu o durata de peste zece ore a distrus cea mai mare parte a orasului. Nu au existat victime dar mai mult de 2600 de oameni au fost evacuati. Multe cladiri, inclusiv o statuie construita secolul al XVII-lea, au fost distruse.
Vei face si o vizita in Parcul National Pudaco. Parcul, constituit intr-o zona de munte cu o flora si o fauna deosebite, include doua lacuri: Bita si Shudu, acesta din urma fiind unul dintre cele mai mari lacuri din platoul Diqing.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 5 - Shangri-La - Lijiang

Transfer din Zhongdian catre Lijiang; traseul trece prin Tiger Leaping Gorge, canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang.
Vei face o excursie la Tiger Leaping Gorge. Acesta este unul dintre cele mai spectaculoase formatiuni geografice din aceasta parte a Chinei, in realitate un canion format pe Raul Jinsha, afluent al Fluviului Yangtze, la 60 de km nord de orasul Lijiang. Canionul este parte a celor 3 rauri paralele ce strabat Provincia Yunnan si apartin patrimoniului mondial UNESCO si este unul din cel mai adanc si mai ingust canion din lume.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 6 - Lijiang

Vei face un tur al orasului istoric Lijiang si vei incepe cu vizitarea Palatului Mu. Denumirea acestuia este data de numele faimosul razboinic local care a locuit aici in timpul dominatiei mongole (secolul al XIII-lea) si este un exemplu reprezentativ pentru arhitectura specifica dinastiei Ming si Qing (asemeni Orasului Interzis din Beijing).
Vei vizita Lacul Dragonului Negru, un iaz situat in pitorescul parc Jade Spring, la nord de orasul istoric Lijiang. De aici se deschide o panorama impresionant asupra Muntelui Inzapezit al Dragonului de Jad. Locurile au fost amenajate in anul 1737, in timpul dinastiei Qing; in parc se gasesc si cateva temple si pavilioane realizate in stilul arhitecturii locale (Pavilionul Lunii, Tempul Longshen, Turnul Wufeng).
Vei vizita satul Longquan, cunoscut sub numele de Shuhe, localitatea apartinand comunitatii naxi. Acesta este cel mai vechi asezamant al etnicilor naxi din zona si poseda una dintre cele mai bine conservate zone comerciale de pe vechea ruta a ceaiului.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 7 - Lijiang

Astazi vei face o incursiune apropiere de Lijiang pentru a vizita Muntele Inzapezit al Dragonului de Jad, cel mai sudic ghetar din emisfera nordica. Cele 13 varfuri muntoase, printre care Shanzidou (5.600 m), formeaza o catena muntoasa de peste 35 km lungime, strajuind vechiul oras Lijiang, situat la 15 km distanta. Urcarea cu telecabina este inclusa. Pe drumul de intoarcere vei traversa si zona Yun Shan Ping, o pajiste alpina de dimensiunile a trei terenuri de fotbal ce contrasteaza cu muntii inzapeziti oferind unul dintre cele mai incantatoare peisaje ale regiunii.
Vei vizita satul Baisha, unul dintre cele mai vechi centre ale regiunii, numele acestuia semnificand „nisip alb", unde vei avea ocazia sa admiri faimoasele picturi murale realizate intre anii 1385-1619 de catre taoistii chinezi, tibetani, budisti naxi si samani Dongba. Picturile impresioneaza prin vivacitatea desenului si a culoristicii, fiind incarcate de simboluri apartinand fiecarei orientari religioase in numele careia au fost realizate.
Vei vizita Manastirea Yufeng, construita in anul 1756 si situata pe un deal ce strajuieste satul Baisha. Manastirea este celebra pentru un arbore de camelie vechi de 500 de ani si are un stil arhitectural ce imbina influentele budismului Han, budismului tibetan, taoismului si a religiei locale dongba, specifica populatiei naxi.
Vei mai avea parte de un spectacol inedit numit "Impression Lijiang".

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 8 - Lijiang - Dali

Transfer din Lijiang la Dali; pe traseu vei vizita orasul istoric Shaxi si complexul de temple Shibaoshan. Shaxi este unul dintre cele mai pitoresti orase istorice din China. Complexul de Temple Shibaoshan este faimos pentru sculpturile si templele budiste sapate in piatra, unele dintre ele vechi de peste 1300 de ani.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 9 - Dali

Vei face o calatorie de aproximativ 20 de minute cu telefericul pana in varful Muntilor Cangshan (Templul Zhonghe), o modalitate excelenta pentru a te bucura de minunata priveliste oferita de Lacul Erhai si de cele 3 Pagode.
Vei face o croaziera pe Lacul Erhai, lac situat la poalele maiestuosilor Munti Cangshan. Lacul are o suparafata de 250 km² si se afla la o altitudine de 1972 m. Calatorind aici vei avea ocazia sa decoperi si viata comunitatilor etnice bai si mai ales a pescarilor ce traiesc in apropierea acestui lac, oameni ale caror obiceiuri s-au pastrat de sute de ani.
Vei vizita Templul celor trei pagode, simbol ale orasului Dali. Construite in timpul Regatului Nanzhao si al Regatului Dali, intre secolele IX si X, cele trei pagode au fost realizate din caramida si acoperite cu argila, arhitectura lor eleganta fiind reprezentativa pentru lacasurile de cult inchinate budismului chinez.
Vei calatori spre satele etnice Shuanglang si Xizhou, acesta din urma apartinand comunitatii Bai; aici vei avea ocazia sa descoperi arhitectura specifice acestor comunitati etnice dar si maiestria mesterilor locali.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 10 - Dali - Kunming - Dongchuan

Transfer cu autobuzul din Dali la Kunming. La sosire transfer la hotel.
Vei fi transferat spre Dongchuan iar pe traseu vei admira uimitoarele peisaje ale provinciei cu acelasi nume. Vei admira apusul de soare in Luoxiagou.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 11 - Dongchuan - Kunming

Dupa ce vei admira rasaritul in satul Damakan vei fi transferat catre Kunming, iar pe traseu vei avea ocazia sa admiri peisajele pitoresti ale regiunii rurale de aici. Comunitatile etnice locale apartin minoritatii Yi, cea mai importanta minoritate din Provincia Yunnan. Vei putea observa spectaculoasele dealuri multicolore dar si "pamanturile rosii" specifice zonei Hongtudi, unul dintre cele mai fotografiate peisaje ale Chinei.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 12 - Kunming

Vei vizita Padurea de Piatra, o formatiune geologica spectaculoasa aflata la 86 de kilometri de Kunming, ce acopera o suprafata de 80 de ha.
Vei vizita animata piata de flori si pasari din Kunming dupa care vei calatori spre un sat populat de etnicii Sani. Acestia locuiesc in mare parte in zona centrala a provinciei Yunnan, fiind inruditi cu etnicii Yi.
Vei vizita Templul Yuantong, situat in nordul orasului Kunming. Templul Yuantong este un complex budist fascinant ce gazduieste, in cladirea sa principala o statuie de marmura alba a lui Buddha daruita de Regele Thailandei in anul 1985.

Mese - Mic dejun, Pranz


 • Ziua 13 - Kunming - Hong Kong

Transfer de la hotel la aeroportul din Kunming.
Zbor intern Kunming - Hong Kong.
La sosire pe aeroportul din Hong Kong vei fi transferat la hotel.

Mese - Mic dejun


 • Ziua 14 - Hong Kong

Pentru o imagine perfecta a orasului vei urca pe Varful Victoria. Muntele este el insusi una dintre cele mai importante atractii turistice din oras, oferind o panorama impresionanta asupra imprejurimilor si a Portului Victoria.
Vei face un tur al satului de pescari Aberdeen.

Mese - Mic dejun


 • Ziua 15 - Hong Kong

Dispui de intreaga zi pentru a te bucura de nenumaratele oportunitati de petrecere a timpului liber oferite de cunoscuta metropola. Poti explora pe cont propriu orasul, poti experimenta o sesiune de shopping in Hong Kong.

Mese - Mic dejun


 • Ziua 16 - Plecare din Hong Kong

Transfer de la hotel la aeroportul din Hong Kong.

Mese - Mic dejun

Perioada calatorie: 20.09.2016 - 05.10.2016

 • Tip vacanta: Circuit de grup cu insotitor
 • Companie aeriana: KLM
 • Durata: 16 zile / 14 nopti
 • Mese: 14 Mic dejun, 9 Pranz

SERVICII INCLUSE:

 • Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chengdu, Hong Kong - Bucuresti cu KLM
 • Bilet de avion pentru zbor intern Chengdu - Zhongdian
 • Bilet de avion pentru zbor intern Kunming - Hong Kong
 • Taxele de aeroport pentru zboruri
 • Cazare 14 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat
 • Mesele mentionate in program: 14 Mic dejun, 9 Pranz
 • Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
 • Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
 • Insotitor de grup din partea agentiei
 • Bacsis ghizi locali si soferi
 • Asigurarea complexa de calatorie
 • Serviciu telefonic de urgente 24/7
 • Transportul se va face cu autocar privat

SERVICII SUPLIMENTARE:

 • Early check-in, late check-out
 • Taxa si formalitati de obtinere a vizei din China: 320 RON

Locatie

Hotel

Tip camera

Chengdu

Tianfu Sunshine

4*

Standard Room

Zhongdian (Shangri-La)

Shangri - La Paradise

4*

Standard Room

Lijiang

Palace Lijiang

4*

Standard Room

Dali

Landscape Dali

4*

Standard Room

Dongchuan

Shan Ju Dongchuan

3*

Standard Room

Kunming

Grand Park Kunming

4*

Standard Room

Hong Kong

Harbour Plaza North Point

4*

Standard Room

TARIF FIX / PERSOANA - 3.090

Supliment pentru grup mai mic de 20 persoane - 210 / persoana


DISCOUNT EARLY BOOKING:

Discount pentru Early Booking: in cazul in care rezervati si achitati integral aceasta vacanta, se acorda urmatoarele reduceri:

 • Cu 6 luni de zile inainte de data plecarii: 5% din tariful pachetului de vacanta
 • Cu 5 luni de zile inainte de data plecarii: 4% din tariful pachetului de vacanta
 • Cu 4 luni de zile inainte de data plecarii: 3% din tariful pachetului de vacanta
 • Cu 3 luni de zile inainte de data plecarii: 2% din tariful pachetului de vacanta

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Similare

Circuite Asia
de la   1,520 Euro
Circuite Asia
de la   1,990 Euro
Circuite Asia
de la   1,195 Euro